Modele kapele me shtiza

Zakonisht duken si veshjet e thurura Stil sportiv. Kapele të Tilla janě ATO që Ju nevojitet për Vajzat që i Japin homazh rehati dhe komoditet. Me një xhaketë sportive ose xhaketë poshtë, KY Model duket i përsosur. përzgjedhje gamë ngjyra është Mjaft e Gjerë për të gjetur diçka që pëlqen çdo vajzë. Kapele interesante me pompome mbeten të rëndësishme Deri Tani. Ndoshta, NUK ka asnjë personne që NUK ka një modèle të ngjashëm në veshjet e TIJ. Është vendosur veçmas në botën e kapelave të modës. Kapelet e thurura në një buzë të Gjerë APO të Vogël këtë vit do të zbukurohen me mbishkrime dhe aplikime të mëdha të qëndisura. Kjo NUK është e re në botën e modës, por mbishkrimet kurrë NUK kanë qenë AQ të mëdha. Kapelet e modës ndryshojnë nga njëri tjetri me një Kufi të Gjerë, në të cilin gjendet mbishkrimi. Vlen të përmendet se dizajnerët kryesorë në vitin 2018 NUK preferojnë të shprehin Frazier dhe Fjali, por fjalët individuale. KY lloj thurjeje Baverez zakonisht përdoret në prodhimin e batanijeve ose mbuluar me krevatë. Modeli i ekzekutuar në një Rreth duket shumë i bukur dhe origjinal.

Le të fillojmë të studiojmë udhëzimet në të cilat Kjo teknikë përshkruhet në detaje. Classiques NUK shkojnë jashtë modës. E njëjta vlen Edhe për kapelet në modë. Në vitin 2018, zgjidhni me guxim tradicionale kokën e ngushtë dhe të zbukuruar me një pompon me gëzof në Kulm. Kapele të Tilla janě ideale për Vajzat dhe djemtë. Chapeaux me pompon janě të veshur JO Vetëm nga faqet e kuqe. KY kokë është AQ popullor në sezonin e dimrit të vjeshtës 2017 2018, që „në fytyrë“ të çdo Moshe. Për të gjithë, KY kapelë duket i madh në çdo ansambël, gjëja Kryesore është që me Sukses të zgjedhin stilin dhe ngjyrën. PRA, flasim për dimër Kapele të grave me një pompon. Pompon i madh APO i vogël-zgjedhja personale e zonjës së kapakut, por Kjo kapelë duket e mirë si me një xhaketë sportive, dhe me një Hendek, një Park. Një kombinim perfekt është një kapelë me pompon dhe një shtresë strikte. MOS më besoni? Shikojnë.

Pompa në kapak Mund të jetë më shumë se një. Kapele shumë të njohura me tre pompome, por KY Stil është akoma më shumë në fytyrën e vajzave të Reja. Midis kapsjeve të thurura me dimër me pompon Unë Dua të theksoj Modelet ku pompomchik është bërë nga Leshi natyral. 9) modeli Baverez është i përfunduar, por KY cikël Mund të përsëritet sa Herë që është e nevojshme. Pas mbarimit të Punës, ne e lëmë Fundin e fichiers Deri në 10 cm të gjatë, e CILA pastaj nxirret përmes lakit në grep. Modelet Kryesore të trendit të sezonit të dimrit të vjeshtës 2017 2018 përfshijnë Leshi të punuar me shtiza, si dhe veshje të thurura, të ndjerë dhe të leshta.